Mi is az a mixerbeton?

A mixerbeton a transzportbeton mindennapos elnevezéseként tekinthető, azonban korábban hallhattunk már akár a készbeton vagy a kevert beton megnevezéssel is. Több fajta beton akad a piacon, ezek között pedig a mixerbeton az, amely a leggyorsabban készíthető el, és egy roppant egyenletes minőségű beton típusról van, amely különböző adalékanyagaiból adódóan számtalan előnyös tulajdonsággal és ismérvvel rendelkezik. Tehát, összefoglalva a mixerbeton a készbeton hétköznapi megnevezése, azonban ismerhető még transzportbeton és készre kevert beton megnevezéssel is.

A mixerbeton előzetesen meghatározott mennyiségű cementből, adalékanyagból, kavicsból és vízből, továbbá adalékszerekből, vegyszerekből betongyár területén készre kevert beton, amelyet beton mixer teherautó segítségével szállítanak az építkezés területére. Mindig készre keverten érkezik az építkezés területére, helyet kizárólag a beton szállítást kivitelező járművek részére szükséges biztosítani a munkavégzés leforgása folyamán. Ezt leszámítva nagyon könnyen bedolgozható, betonszivattyúval nagy magasságba is egyszerűen feljuttatható és naponta akár több száz köbmétert is fel tudunk akár használni belőle.

Mely előnyök szólnak a mixerbeton mellett?

Legnagyobb előnyei között említhetjük a házilag kikevert betonnal szemben a pontos anyag összetételét és az egyenletes, homogén szerkezetét. Nem szükséges az értékes építési területből helyet elkülöníteni a sóder, a cement továbbá a betonkeverő tárolása érdekében, mint mondjuk a saját kezűleg kivitelezett keverés esetében kéne. Roppant gyorsan kész, a folyamatos keverésnek köszönhetően pedig egyenletes minőségű. Nem szükséges raktározni a munkálatok megkezdését megelőzően, és az építkezés helyszínére szállítva nyomban és egyből alkalmazható. Adalékanyagai javítják a minőségét, és még akár télen is használható, hiszen a hőmérsékletnek megfelelően többféle mixerbeton is kikeverhető.

Miért válasszon minket a mixerbeton szállítás során?

Cégünknél a mixerbeton rendelés egy roppant egyszerű folyamat, és az általunk kiszállított beton pedig minden esetben első osztályú! A beton folyamatosan ellenőrzött alapanyagokból kerül legyártásra, amelyet egyenesen ügyfeleinkhez és partnereinkhez szállítunk a gyárból, hogy a lehető leggyorsabban fel tudják használni.

A cégünk által kiszállított mixerbeton rendszeresen ellenőrzött, első osztályú magyar alapanyagokból készül gyárunkban, a más és más fajta nyomószilárdsági és kitéti osztályoknak megfelelve. A mixerbeton szállításának a megkezdése előtt indokolt helyzetben cégünk akár még ingyenes helyszíni felmérést is végez Önnek, hogy megtekintsük, hogy ki tud-e megfelelő biztonsággal talpalni és nyitni az adott szállítási területen egy pumpa vagy egy pumix!

A mixerbeton szállítás folyamatát kivitelező mixer az üzemből történő indulástól számítva a lehető leghamarabb az építkezés helyére érkezik az előre egyeztetett ütemezésnek megfelelően, legyen szó Budapest bármely területéről! A magán megrendelőink kisebb mennyiségű mixerbeton megrendelésétől kezdődően, az éves szinten több ezer köbmétert bedolgozó vállalkozásokig, az összes megrendelőnk és partnerünk első osztályú kiszolgálásban részesül! Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfeleink ne csupán egyetlen alkalommal forduljanak csapatunkhoz bizalommal, hanem minden betonozáshoz minket tárcsázzanak és ezáltal hosszútávú partnerei lehessünk egymásnak. Ügyfeleinket igény felmerülése során szaktanácsadással és építési helyszínen történő mixerbeton vizsgálatokkal betontechnológus segíti.