TERMÉKEK

Forgalmazott termékeink kizárólag minőségi magyar alapból készülnek, ennek köszönhetően élettartama jelentősen növekedik. UNIO-BAU HUNGARY KFT: Betonpumpálás, betonpumpa, mixerbeton szállítás.

TERMÉKEINK

BETONPUMPÁLÁS, BETONPUMPA RENDELÉS KEDVEZŐ ÁRAKON!

TEKINTSE MEG FORGALMAZOTT TERMÉKEINKET!


Forgalmazott termékeink kizárólag minőségi magyar alapból készülnek, ennek köszönhetően élettartama jelentősen növekedik. UNIO-BAU HUNGARY KFT: Betonpumpálás, mixerbeton szállítás.

C8/10-XN(H)-24-F2

C12/15-XOB(H)-24-F2

C16/20-XOV(H)-24-F2

C20/25-XC1-24-F2

C25/30-XC2-24-F2

C30/37-XA1-24-F2

CP 4/2.7-22-F2 XF4 (Bazalt beton)

CKT-4-Dmax

BETON PUMPÁLÁS, BETONPUMPA BUDAPEST

Mit és értünk a betonpumpálás alatt?

A beton minden további nélkül pumpálható, ez a betonpumpálás.

A betonpumpálás egy speciális eljárás, amelynek során betont szivattyúznak és helyeznek el a kívánt helyre. Ez az eljárás lehetővé teszi a beton hatékony és pontos eljuttatását olyan területekre, ahol a hagyományos betonszállítási módszerekkel nehézségekbe ütközhetnénk, például magas épületek, szűk udvarok vagy nehezen megközelíthető területek esetén.

A betonpumpák olyan speciális gépek, amelyek betont szállítanak a mixerbeton keverőtől a lerakási helyig. Ezek a pumpák rendelkeznek egy hosszú csővel vagy csövekkel, amelyeket a beton bejuttatására használnak a kívánt helyre. A betonpumpa rendszerint gépjárművekre vagy mobil szerelvényekre van szerelve, amelyek könnyen hozzáférhetnek a munkaterülethez, és lehetővé teszik a beton gyors és hatékony elosztását.

Miért nem kell lemondania a betonozásról még kényes helyzetekben sem?
Hiszen nem csupán folyadékokat lehet pumpálni! A beton szállítás során a beton nem folyékony bár, de plasztikus. És ez a plasztikus beton egy úgynevezett betonpuma segítségével pontosan oda pumpálható, ahol szükség van rá.

Betonpumpa Budapest – Mikor van értelme a betonpumpálás alkalmazásának?

A betonpumpa használatának akkor van értelme  ha:

  • A manuális szállítás túl fáradságos (pld. egy lift nélküli ház 4. emeletén),
  • Nagy mennyiségeket kell bedolgozni azonnal a helyszínen (pld. egy födém betonozásánál),
  • A bedolgozás helyéhez nem, vagy csak a meglévő kertek,kültéri berendezések károsodása árán jutna el a mixer.

A betonpumpa számára nincs túl nehéz feladat!

betonpumpa végeredményben ugyanolyan flexibilis, mint a kerti slag. Legyen szó akár 300 m-es távolságról a földön, vagy 50 m-es magasságról – akár tetőkön keresztül -, a modern betonpumpák számára egyik sem jelenthet akadályt. Mindenféle betonpumpát rendelkezésére tudunk bocsátani, függetlenül a megrendelés volumenétől.Értékesítőink vagy diszpécsereink szívesen tájékoztatják Önt a részletekről.

Cégünkkel kedvező árak mellett veheti igénybe a betonpumpálást!

A betonpumpálás előnyei közé tartozik a pontosabb és gyorsabb betonelosztás, a nehezen megközelíthető területek könnyebb hozzáférése, valamint a munkaerő és idő megtakarítása. Emellett a betonpumpálás lehetővé teszi a beton elosztását nagy távolságokra is, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a különböző típusú építési projektek során.

Összességében a betonpumpálás egy hatékony és kényelmes megoldás a beton elosztására és helyezésére, amely számos előnnyel jár a hagyományos betonszállítási módszerekkel szemben. A megfelelően kiválasztott betonpumpa lehetővé teszi a pontos és hatékony betonelosztást, minimalizálva a késéseket és növelve a projekt hatékonyságát.

Betonpumpa, betonpumpa Budapest, betonpumpálás, betonpumpálás Budapest
beton pumpálás
logó
betonpumpa Budapest
Betonpumpálás árak

Használja fel a profik tapasztalatait

Amilyen korán csak lehet, használja fel a profik transzportbeton területén szerzett bőséges tapasztalatát – munkatársaink szívesen ellátják Önt tanácsokkal a transzportbeton alkalmazásával kapcsolatban és készítenek Önnek ajánlatot – bármiféle kötelezettség nélkül.

Minden a szervezésen múlik!

[trustindex no-registration=google]

Telefonszám

Címünk

2330 Dunaharaszti Jedlik Ányos u 36.

Telefonszám

Címünk

2330 Dunaharaszti, Szent László utca 10/a.