REFERENCIÁK

Fennállásunk óta rengeteg állandó és alkalmi partnert szereztünk. Tekintsen meg néhányat referenciáink közül. UNIO – BAU HUNGARY KFT: Beton pumpálás, mixerbeton szállítás.

TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT

Termékeinket üzemeinkben vagy helyszínre szállítva, továbbá szivattyúzva kínáljuk, a mindenkori Vásárló által megkívánt szigorú minőség ellenőrzési vizsgálatok mellett.

Nehezen elérhető helyre a betonpumpálás a megoldás vagy más néven pumix. Pumix nem más mint a betonpumpálásra alkalmas mixerautó mely nyomócsővel van felszerelve a betonpumpa gém végén pár méter hosszú gumicső található, mely biztosítja a pumpált beton megfelelő célhelyre történő irányíthatóságát. Amennyiben a csövet át kell helyezni, azt a pumix kezelője a gém mozgatásával teheti meg könnyedén megteheti. A betonpumpálás  során a transzport betont speciális csőhálózat kiépítésével akár 90-100 méter távolságra is (horizontális távolság) el lehet juttatni  szükség esetén. Betonpumpa árak kedvezően, betonpumpa Budapest! 

BETONOZÁS NEM NAGY DOLOG.

Ezt mondja az, aki többször betonozást csinált már. Ha van gyakorlat, akkor tényleg nem bonyolult dolog összemixelni a cementet a sóderrel és vízzel. Ahhoz azonban, hogy ebből akár több évtizedig is kitartó betont tudjunk elkészíteni pontosan ismernie kell a keverés arányait. Amit tudni kell még a betonozásról. A betonozás tényleg nem annyira bonyolult dolog egyébként. Ha családi házban lakik, akkor többször előfordulhat, hogy betonozást kell csinálni a ház körül vagy a kertben. Ehhez persze rendelhet kőművest is, de csinálhatja a betonozást saját maga is. Ha nagyobb területet betonoz, akkor már érdemes szakszerű segítséget hívni. A családból is segíthet valaki, de egy jó barát is szívesen kötélnek áll egy hasonló baráti szívességért cserébe.

Betonozás, mixerbeton szállítás árak kedvezően Budapesten!

Betonozás, Betonozás Budapest, betonpumpa, betonpumpa Budapest, beton árak, betonpumpa árak Budapesten és vonzáskörzetében kedvezően! Pumix rendelés egyszerűen és gyorsan!

Betonpumpa Budapest
logó
Pumix rendelés
[trustindex no-registration=google]

Telefonszám

Címünk

2330 Dunaharaszti Jedlik Ányos u 36.

Telefonszám

Címünk

2330 Dunaharaszti, Szent László utca 10/a.