RÓLUNK

Az Unio-Bau Hungary Kft. már 2011 óta van jelen a hazai piacon. Csapatunk tagjai több mint 1 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Vállalatunk fő profilja a mixerbeton szállítás, keverés, valamint annak elszállítása az egész ország területére. Saját gépjárművekkel rendelkezünk, melyeket profi képzett, tapasztalt sofőrök irányítanak, így garantálva ügyfeleinknek a pontos szállítást a határidő betartását.

A minőség garantálásához a laborcsapat az elvárásoknak megfelelően a helyszíni vizsgálatokat elvégzi. A szakembereink szaktudásának emelésére belső és külső továbbképzések egyaránt rendszeresek.

Vevőink teljes körű kiszolgálását igyekszünk teljesíteni, ezért a rendelkezünk saját betonszivattyúkkal. A betonpumpák típusonként: Pumix 24M-es és M24-M48-ig a teljes palettát lefedjük, saját eszközzel és évek óta együttműködő partnereinkkel a különleges igényeknek is megfelelve.

Díjszabásunk és áraink (betonozás árak, mixerbeton árak, mixerbeton szállítás árak)  versenyképességéről győződjön meg személyesen.

Mixerbeton szállítás árak

Tekinste meg Referencia képeinket

Fennállásunk óta rengeteg állandó és alkalmi partnert szereztünk. Tekintsen meg néhányat referenciáink közül. BAU HUNGARY KFT: Beton pumpálás, mixerbeton szállítás.

Telefonszám

Címünk

2330 Dunaharaszti Jedlik Ányos u 36.

Telefonszám

Címünk

2330 Dunaharaszti, Szent László utca 10/a.