• Unio - Bau Hungary Kft
    Bemutatkozás
beton pumpálás, mixerbeton szállítás 03
beton pumpálás, mixerbeton szállítás 04
beton pumpálás, mixerbeton szállítás 05

ÜDVÖZLI AZ UNIO - BAU HUNGARY KFT: Beton pumpálás, mixerbeton szállítás.


Cégünk 2011 óta van jelen a piacon. Csapatunk tagjai több mint 1 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.Vállalatunk fő profilja a mixerbeon szállítás, keverés, valamint annak elszállítása az egész ország területére. Saját gépjárművekkel rendelkezünk, melyeket profi képzett, tapasztalt sofőrök irányítanak, így garantálva ügyfeleinknek a pontos szállítást a határidő betartását.

Beton pumpálás és mixerbeton szállítás

Cégünk minőség iránti elkötelezettségét mutatja, hogy minden üzemében Üzemi Gyártásellenőrzési Rendszerrel működik, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik és törekszik, hogy egyre több üzemében bevezesse a környezetközpontúságnak megfelelően az ISO 14001 szabványnak való megfelelést is.
A minőség garantálásához a laborcsapat az elvárásoknak megfelelően a helyszíni vizsgálatokat elvégzi. A szakembereink szaktudásának emelésére belső és külső továbbképzések egyaránt rendszeresek. 
Vevőink teljes körű kiszolgálását igyekszünk teljesíteni, ezért a rendelkezünk saját betonszivattyúkkal. A betonpumpák típusonként az M23-M44 a teljes palettát lefedjük, saját eszközzel és évek óta együttműködő partnereinkkel a különleges igényeknek is megfelelve. M50 vagy stabil telepített pumpa is rendelhető az ügyfeleink számára.
Küldetésünk egyúttal nagy felelősség is a különböző társadalmi szereplők, valamint környezetünk iránt. A munkahelyi kockázatokat hatékony egészségvédelmi és munkabiztonsági rendszerrel csökkentjük. Nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti partnereinkkel, hatóságokkal és civil szervezetekkel folytatott nyílt és őszinte kommunikációra.
 

© 2017 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés - WebCafe Media Group Zrt.

mixerbeton | beton pumpálás | mixerbeton szállítás

Partnereink