• Unio - Bau Hungary Kft
    Referenciák
TEKINTSE MEG

Beton pumpálás, mixerbeton szállítás, betonozás referencia képeinket


Fennállásunk óta rengeteg állandó és alkalmi partnert szereztünk. Tekintsen meg néhányat referenciáink közül. BAU HUNGARY KFT: Beton pumpálás, mixerbeton szállítás.

Betonozás, mixerbeton, betonpumpálásVállalatunk Magyarország egyik vezető homok és kavics termék előállítója. Sok éves tapasztalatunkat és technikai tudásunkat kamatoztatjuk a kitermelési, illetve feldolgozási folyamatoknál. 
Kínálatunk a vizes bányákból nyert natúr kavicstól a magas minőségű mosott, osztályozott alapanyagokig, robbantás útján nyert mészkőig terjed, amelyek alkalmasak szinte minden építőipari felhasználásra.
Termékeinket üzemeinkben vagy helyszínre szállítva, továbbá szivattyúzva kínáljuk, a mindenkori Vásárló által megkívánt szigorú minőség ellenőrzési vizsgálatok mellett.

Mit kell tudnunk a betonpumpálásról Budapesten?

Nehezen elérhető helyre a betonpumpálás a megoldás vagy más néven pumix. Pumix nem más mint a betonpumpálásra alkalmas mixerautó mely nyomócsővel van felszerelve.betonpumpa gém végén pár méter hosszú gumicső található, mely biztosítja a pumpált beton megfelelő célhelyre történő irányíthatóságát. Amennyiben a csövet át kell helyezni, azt a pumix kezelője a gém mozgatásával teheti meg könnyedén megteheti. A betonpumpálás során a transzport betont speciális csőhálózat kiépítésével akár 90-100 méter távolságra is (horizontális távolság) el lehet juttatni  szükség esetén. 


A betonozás nem nagy dolog.


Ezt mondja az, aki többször betonozást csinált már. Ha van gyakorlat, akkor tényleg nem  bonyolult dolog összemixelni a cementet a sóderrel és vízzel. Ahhoz azonban, hogy ebből akár több évtizedig is kitartó betont tudjunk  elkészíteni pontosan ismernie kell a keverés arányait. Amit tudni kell még a betonozásról. A betonozás tényleg nem annyira bonyolult dolog egyébként. Ha családi házban lakik, akkor többször előfordulhat, hogy betonozást kell csinálni a ház körül vagy a kertben. Ehhez persze rendelhet kőművest is, de csinálhatja a betonozást saját maga is. Ha nagyobb területet betonoz, akkor már érdemes szakszerű segítséget hívni. A családból is segíthet valaki, de egy jó barát is szívesen kötélnek áll egy hasonló baráti szívességért cserébe.Betonozás, Betonozás Budapest, mixerbeton szállítás, betonpumpálás BudapestMihez értünk igazán? A betonozáshoz és a mixerbeton szállítás területén hatalmas tapasztalattal rendelkezünk. Ebben tényleg profik vagyunk. Keressen minket bátran. Nálunk kedvező betonozás árak at talál.

© 2019 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés - WebCafe Media Group Zrt.

mixerbeton | beton pumpálás | mixerbeton szállítás