• Unio - Bau Hungary Kft
    Termékek

Beton pumpálás, betonpumpa, beton szállítás:

TEKINTSE MEG FORGALMAZOTT TERMÉKEINKET!

Forgalmazott termékeink kizárólag minőségi magyar alapból készülnek, ennek köszönhetően élettartama jelentősen növekedik. BAU HUNGARY KFT: Beton pumpálás, mixerbeton szállítás.


A beton minden további nélkül pumpálható ez a beton pumpálás

Miért nem kell lemondania a betonozásról még kényes helyzetekben sem?

Nem csak folyadékokat lehet pumpálni!

A beton szállítás kor nem folyékony bár, deplasztikus. És ez a plasztikus beton egy úgynevezett betonpumpával pontosan oda pumpálható, ahol szükség van rá.

Mikor van értelme a  betonpumpa alkalmazásának?

Betonpumpa használatának akkor van értelme  ha:

a manuális szállítás túl fáradságos (pl. egy lift nélküliház 4. emeletén),

nagy mennyiségeket kell bedolgozni azonnal a helyszínen (pl.egy födém betonozásánál),

a bedolgozás helyéhez nem, vagy csak a meglévő kertek,kültéri berendezések károsodása árán jutna el a mixer.

A betonpumpa számáranincs túl nehéz feladat

A betonpumpa végeredményben ugyanolyan flexibilis, mint a kerti slag. Legyen szó akár 300 m-es távolságról a földön, vagy 50 m-es magasságról - akár tetőkön keresztül -, a modern betonpumpák számára egyik sem jelenthet akadályt. Mindenféle betonpumpát rendelkezésére tudunk bocsátani, függetlenül a megrendelés volumenétől.Értékesítőink vagy diszpécsereink szívesen tájékoztatják Önt a részletekről. Betonpumpálás kedvező árakon

A beton sokkal több, mint aminek első pillantásra látszik. Aszerint, mire használjuk, különböző fajtájú betonok állnak rendelkezésünkre: a statikai követelmények, a bedolgozás sebessége, a külső hőmérséklet és számos további kritérium határozza meg, milyen betont kell alkalmaznunk. Beton pumpálás

A beton sok magánépítkező szemében csupán egy szürke massza,ami idővel megszilárdul. Valójában azonban sokkal több ennél. A felhasználáscéljától függően minden esetre találunk megfelelő betonfajtát. A betonnak ugyanis nemcsak a statikai, hanem a bedolgozási gyorsaság, a külső hőmérséklet és sok egyéb tényező által támasztott követelményeknek is meg kell felelnie. Betonpumpálás

A beton lendületbe hozza ötleteit Az is sokszor előfordul,hogy a cégünk egy kompetens munkatársa tanácsadás keretében új,költséghatékonyabb megoldásokat talál mind a betonfajta kiválasztására, mind pedig a munka lefolyására nézve. Így például a kötéslassító vagy kötés gyorsító hozzáadása a betonhoz csökkentheti az összköltséget, mivel ezáltal jobban tud igazodni a munkatempóhoz. Vagy ha például pumpálható betont használ,megspórolhatja a daruköltséget vagy a betonnak a bedolgozás helyére való manuális elszállítását. Betonpumpálás


Használja fel a profik tapasztalatait


Amilyen korán csak lehet, használja fel a profiktranszportbeton területén szerzett bőséges tapasztalatát – munkatársainkszívesen ellátják Önt tanácsokkal a transzportbeton alkalmazásával kapcsolatbanés készítenek Önnek ajánlatot – bármiféle kötelezettség nélkül.


Minden a szervezésen múlik!


Ha felkeresi értékesítőnket, ők biztosan megtalálják a módját, hogy Ön kis mennyiségeknél is költségtakarékosan élvezhesse a minőségileg ellenőrzött transzportbeton minden előnyét!


Beton pumpálás, Beton szállítás


Betonpumpálás, beton szállítás profiktól keressen bátran.

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk termékeinket és szolgáltatásainkat! Célunk, hogy ismertessük Társaságunk azon üzletpolitikáját, miszerint minden apró részletet megosztunk vevőinkkel: nincsenek „rejtett költségek”, felesleges folyamatok. Elkötelezettek vagyunk partnereink elégedettsége iránt, ezért mindig csak azt ajánljuk Önöknek, ami a munkájukhoz valóban szükséges és elengedhetetlen. 
Termékünk a kiváló minőségű mixer beton, melyet problémás helyekre is kiszállítunk, előzetes egyeztetés alapján. A mixerbeton bevizsgált és minősített receptúrával rendelkezik! A kiszállítás korszerű járművekkel és szakértő személyzet közreműködésével történik.


Betonozás, mixerbeton szállítás, betonpumpálás

© 2019 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés - WebCafe Media Group Zrt.

mixerbeton | beton pumpálás | mixerbeton szállítás