• Unio - Bau Hungary Kft
    Bemutatkozás
beton pumpálás, mixerbeton szállítás 03
beton pumpálás, mixerbeton szállítás 04
beton pumpálás, mixerbeton szállítás 05

Beton pumpálás, mixerbeton szállítás, betonozás


Az Uni-Bau Hungary Kft. már 2011 óta van jelen a hazai piacon.

Csapatunk tagjai több mint 1 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.Vállalatunk fő profilja a mixerbeton szállítás, keverés, valamint annak elszállítása az egész ország területére. Saját gépjárművekkel rendelkezünk, melyeket profi képzett, tapasztalt sofőrök irányítanak, így garantálva ügyfeleinknek a pontos szállítást a határidő betartását.
Betonozás árak, mixerbeton árak, mixerbeton szállítás árak


Cégünk minőség iránti elkötelezettségét mutatja, hogy minden üzemében Üzemi Gyártás ellenőrzési Rendszerrel működik.

ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik és törekszik, hogy egyre több üzemében bevezesse a környezet központúságnak megfelelően az ISO 14001 szabványnak való megfelelést is.A minőség garantálásához a laborcsapat az elvárásoknak megfelelően a helyszíni vizsgálatokat elvégzi. A szakembereink szaktudásának emelésére belső és külső továbbképzések egyaránt rendszeresek. 
Vevőink teljes körű kiszolgálását igyekszünk teljesíteni, ezért a rendelkezünk saját betonszivattyúkkal. A betonpumpák típusonként az M23-M44 a teljes palettát lefedjük, saját eszközzel és évek óta együttműködő partnereinkkel a különleges igényeknek is megfelelve. M50 vagy stabil telepített pumpa is rendelhető az ügyfeleink számára. Díjszabásunk és áraink (betonozás árak, mixerbeton árak, mixerbeton szállítás árak)  versenyképességéről győződjön meg személyesen. Küldetésünk egyúttal nagy felelősség is a különböző társadalmi szereplők, valamint környezetünk iránt. A munkahelyi kockázatokat hatékony egészségvédelmi és munkabiztonsági rendszerrel csökkentjük. Nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti partnereinkkel, hatóságokkal és civil szervezetekkel folytatott nyílt és őszinte kommunikációra.


Betonozás árak, mixerbeton árak, mixerbeton szállítás árak. Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!


Mixerbeton árak nagyon kedvező feltételekkel.


 

© 2019 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés - WebCafe Media Group Zrt.

mixerbeton | beton pumpálás | mixerbeton szállítás